Verkennen

Samen ontdekken we welke route het best bij jullie doelstelling(en) past

Veranderen

Ons unieke vermogen zit in het bereiken van gedragsverandering

Volhouden

Wij zorgen met behulp van de juiste interventies voor een langdurig resultaat

Voordelen Samenwerken met
Generatie Vitaal:

  • Oplossingen op maat
  • Specialist in gedragsverandering
  • Persoonlijke begeleiding
  • Geen quick fix, maar duurzaam resultaat
  • Ruim aanbod aan mogelijkheden

Zet in op gezondere medewerkers;
voorkom onnodig verzuim

Bij Generatie Vitaal geloven wij in de kracht van een gezonde en vitale werkomgeving. Wij bieden jou de mogelijkheid om doelgericht aan de slag te gaan met het verlagen van het verzuimpercentage en het verhogen van de vitaliteit om de duurzame inzetbaarheid te vergroten. Ook ondersteunen wij bij re-integratieprocessen en maken wij, met behulp van het inzetten van de juiste interventies voor jou vraagstuk, gedragsverandering écht mogelijk. 

Onze route tot jouw succes

Stap 1: Verkennen

Wanneer je aan de slag wilt met het verlagen van het verzuimpercentage en het verhogen van de vitaliteit, komen wij graag kennismaken. Op deze manier krijgen verkennen wij jullie organisatie en zijn wij in staat de best mogelijke oplossing aan te bieden. 

Wij bieden mogelijkheden om op individueel, team of organisatieniveau de vitaliteit te verhogen.

Stap 2: Veranderen

Na onze kennismaking, maken wij een op maat gemaakt voorstel. Afhankelijk van de behoeften en onze analyses kan een programma bestaan uit verschillende acties en interventies zoals: trainingen op het gebied van leefstijl, gedragsverandering, mentaal welzijn, bewustwording, ontwikkeling en zingeving. Maar het kan ook persoonlijker, zoals het begeleiden van een (langdurig) verzuimtraject. Zo zorgen wij er samen voor dat jullie de gewenste verandering bereiken.

Stap 3: Volhouden

Tijdens de tweede fase zijn wij aan de slag gegaan met het ontwikkelen van een op maat gemaakt plan van aanpak. Ook hebben de eerste acties al plaatsgevonden. Nu is het moment aangekomen dat we samen zorgen dat we de gewenste verandering ook volhouden. Wij bieden hiervoor de juiste nazorg én stellen het plan bij indien dit nodig is. Zo blijven wij gezamenlijk op koers en zorgen wij dat de verandering nu, en in de toekomst, zichtbaar is.

Tip! Bekijk ook:
Vitaliteits-
trainingen

Laat je inspireren en informeren over verschillende vitaliteitsthema’s en stimuleer gedragsverandering op de werkvloer.

Vitaliteitspakket

Vaakst gekozen mogelijkheid en dat is niet voor niets. Het vitaliteitspakket is een all-in mogelijkheid dat organisaties helpt om het best mogelijke resultaat te behalen!

Vitaliteits-
workshops

Ideaal om van start te gaan met het thema vitaliteit binnen jullie organisatie. Inspireer je medewerkers en zet de eerste de eerste stappen richting gedragsverandering.

Contact met Generatie Vitaal:
Meld je aan op de nieuwsbrief:

Volg Generatie Vitaal: