Ik vind Mindfulness-Kids super leuk omdat ik samen met nieuwe vrienden leuke activiteiten doe en ik voel mij een stuk rustiger.

– Deelnemer Mindfulness-Kids

Wil jij graag dat je kind meer rust ervaart en beter in zijn/haar vel komt?

Bij Generatie Vitaal geloven wij dat je de rest van je leven baat hebt bij de voordelen van een ontspannen geest en lichaam. Onze training is speciaal ontwikkeld om kinderen te helpen bij het leren begrijpen van hun emoties, om te leren gaan met stress en een gevoel van welzijn te ervaren. Op een speelse manier leren ze hoe ze de technieken en tools eenvoudig toepassen in hun dagelijks leven.

Voordelen Mindfulness Kids bij Generatie Vitaal:

  • Plezier beleven staat centraal
  • Samen met andere kinderen aan de slag
  • Nuchtere aanpak: down-to-earth
  • Kleine groepen en maximale aandacht

Veel gestelde vragen

Voor wie is Mindfulness-Kids?

Mindfulness-kids is voor elk kind geschikt. Tijdens het gratis intakegesprek bepalen we samen of je kind meer baat heeft bij de groepssessies of bij individuele sessies. 

Hoe ziet het programma er in grote lijnen uit?

De training Mindfulness-Kids bestaat uit 8 sessies van 1 uur. Dit biedt kinderen de rust en ruimte om de technieken te leren en te oefenen in een vertrouwde en ondersteunende omgeving samen met andere kinderen.

Waarom melden andere ouders hun kinderen aan voor Mindfulness-Kids?

De meeste kinderen die meedoen aan Mindfulness voor kids ervaren in het dagelijks leven, spanning, stress, hebben moeite met hun concentratie of vinden het lastig om hun emoties te reguleren. Kortom, Mindfulness-Kids is geschikt voor alle kinderen die behoefte hebben aan meer rust en ontspanning in hun dagelijks leven.

Wat zijn de kosten?

Mindfulness-Kids is al mogelijk vanaf 25.00 per sessie.

Actie: schrijf je je kind in voor de eerste volgende training? Dan ontvang je tot een maand vooraf maar liefst 10% korting op de totale investering van 180. En! Je ontvang het werkboek geheel GRATIS. 

De eerst volgende groep start in september 2024

Contact met Generatie Vitaal:
Meld je aan op de nieuwsbrief:

Volg Generatie Vitaal: