Vitale teams presteren duurzaam beter en kenmerken zich door positieve energie, vertrouwen en verbondenheid. 

Voordelen Vitale Teams:

  • Minder verzuim
  • Meer werkgeluk
  • Betere samenwerking
  • Minder personeelsverloop

Word ook een vitaal team en laat je team samen groeien

Generatie Vitaal helpt jou team een vitaal team te vormen. Een team waarin sprake is van vertrouwen en verbondenheid zodat elke individuele medewerker zich veilig voelt om zichzelf en daarmee het team optimaal te laten presteren.

Afhankelijk van jullie wensen en doelstellingen verkennen we samen de mogelijkheden om jullie verandering werkelijkheid te laten worden. Dit kan bijvoorbeeld door aan de slag te gaan met (team)coaching, (team)training of een combinatie van beiden.

Veel gestelde vragen

Hoe gaan we van start met het creëren van een vitaal team?

Om samen met je team goed van start te gaan, beginnen we altijd met een kennismaking. Tijdens deze kennismaking komen wij achter jullie doel. Aan de hand hiervan maken wij een plan van aanpak. 

Welke mogelijkheden zijn er om te werken aan vitaliteit binnen je team?

Afhankelijk van je doel, het team en daarmee het beoogde resultaat, zijn er verschillende mogelijkheden. Wil je liever stap-voor-stap beginnen? Dan kan je van start gaan met bijvoorbeeld een van de workshops, teambuilding of kortdurende trainingen. Uiteraard is het ook mogelijk om te kiezen voor een vitaliteitspakket. Dit bestaat uit verschillende onderdelen die wij in samenspraak samenstellen. Een ding is zeker, je werkt hiermee aan alle vitaliteitspijlers. 

Tip! Bekijk ook:
Vitaliteits-
trainingen

Laat je inspireren en informeren over verschillende vitaliteitsthema’s en stimuleer gedragsverandering op de werkvloer.

Vitaliteitspakket

Vaakst gekozen mogelijkheid en dat is niet voor niets. Het vitaliteitspakket is een all-in mogelijkheid dat organisaties helpt om het best mogelijke resultaat te behalen!

Ideaal om van start te gaan met het thema vitaliteit binnen jullie organisatie. Inspireer je medewerkers en zet de eerste de eerste stappen richting gedragsverandering.

Contact met Generatie Vitaal:
Meld je aan op de nieuwsbrief:

Volg Generatie Vitaal: